Metal War Online – воювай в бъдещето ~ MMORPG news

10
Добави коментар

Metal War Online е нова сесийна MMO-игра в Sci-Fi стил, която се появи на руската игрова сцена. Събитията, които се случват във виртуалния свят на играта, са основани на противоборството между две огромни корпорации Global Resource Network и Morgan Industries. Битката между двата гиганта скоро излязло извън рамките на локални конфликти, като те пуснали в ход наемници, охранителни агенции и даже собствени армии, разположени по всички краища на света.
С течение на времето сраженията ставали все по-кръвопролитни, така че отрядите от чистачи не успявали да замитат следите от случилото се. Така тайното станало явно. Само след няколко месеца битките вече се водили в градове по целия свят. Като една златна треска на съвременността боевете за завладяване на територии привлекли хиляди авантюристи, военизирани милиции и наемници.
Светът на Metal War Online ще ви разкаже за събитията от близко бъдеще, така както го виждат разработчиците на играта. Играчите могат да ползват разнообразна техника от четири бойни класа, като всеки клас съответно има свой стил и тактика на боя. Първите арени на сраженията ще пренесат геймърите в мегаполисите на Австралия, където ще воюват в градски условия.