ИЗДАДЕ СЕ! Кейт Мидълтън очаква …

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ИЗДАДЕ СЕ! Кейт Мидълтън очаква …

Прекрасната съпруга на принц Уилям сама се издаде, че ще имат …

Въпреки че бременността на Кейт Мидълтън бе официално обявена на един много ранен етап, всички подробности се пазят в тайна. Всички се питат какъв е полът на кралското бебе, в мрежата се появиха и доста скици и фотороботи, показващи как би могло да изглежда бебето на Кейт и Уилям.
Ето че самата херцогиня на Кембридж се издаде сама. При вчерашното си посещение в National Fishing Heritage Centre в Гримсби в подкрепа на благотворителната организация на принц Чарлс „The Prince´s Trust“, тя най-накрая сложи край на всички догатки.

Всички носеха цветя и подаръци за Кейт Мидълтън

Огромна тълпа търпеливо чакаше да се появи тяхната любимка и много от тях бяха подготвили цветя и подаръци. Сладураският бял плюшен мечок, който една дама на име Даян Бъртън поднесе на Кейт Мидълтън, я разчувства много. Красивата херцогиня благодари и увери жената, че той ще бъде за бебето й. А ето какво точно каза Кейт: „Благодаря, ще го взема за моята д…“ и разбирайки че се е издала, съпругата на принц Уилям остави изречението недовършено.

Този мечок стана повод Кейт да се издаде

Всички присъстващи започнаха да питат Кейт Мидълтън дали е искала да каже „дъщеря“, но тя обясни, че не е било това, защото не знаели все още, а по-късно каза, че с Уилям все още няма да издадат. Хмм, а дали наистина е така?! Вече всички са сигурни, че неволната грешка на Кейт Мидълтън е отговор на въпроса: Да, те ще си имат момиченце.
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=sGqyVsL4xKI

Клюки.вс препоръчва и: