Спечелете поръчков, дамски блейзер от естествена кожа или ваучери за 200 и 100 лв.

2
Добави коментар
pgp

Играта е създадена за фенове на фейсбук страницата на онлайн магазина www.29DESIRES.com. Победител в играта ще бъде този от вас , който е успял да привлече и покани най-много свои приятели и близки да играят.Могат да играят мъже и жени.

Наградите са: Първа награда: Поръчков, дамски блейзер от естествена кожа, който ще бъде ушит по обмерни данни на победителката. Втора награда: Ваучер за покупки на стоки от онлайн магазина www.29DESIRES.com на стойност 200 лв. Трета награда: Ваучер за покупки на стоки от онлайн магазина www.29DESIRES.com на стойност 100 лв.

Голямата награда – кожен блейзер и ваучерите в парична стойност, можете да използвате както за себе си така и за да направите подарък на любими хора.

Голямата награда се получава след приключването на играта. Ние ще се свържем с победителя на имейл и чрез телефонен номер, за да получим обмерните данни и изработим блейзера в срок от 10 работни дни.След което ще го изпратим на победителя.

Ваучерите с парична стойност , могат да бъдат изплзвани единствено за безплатни покупки в онлайн магазина www.29DESIRES.com. Парична равностойност на ваучерите не се изплаща. Участие:

За да участвате в играта , трябва просто да харесате фейсбук страницата ни JIOR’S 29 days of desire.

Участниците в играта могат да канят своите приятели и познати с помоща на линк в меню „Моят профил” или ”Покани приятел”.

Участниците ще се класират спрямо броят на поканените в играта свои приятели или познати.

Своят актуален статус участниците ще могат да виждат и следят в менюто „Моят профил” както и в „Класиране”.

След като приемете и започнете да участвате в играта, ще може отново да влизате в нея от  собствената си фейсбук страница в „Начало“ в ляво, в раздел „Приложения“. Бутона е „29DESIRES“.

Технически пояснения:  Всички ваши приятели във Фейсбук, приели да участват заедно с вас в играта, ви носят точки.Тези които все още не са одобрили, не се отбелязват в резултата ви, преди  да приемат вашата покана. Влизайки в профила си „Моят профил“ може да поканите до 50 човека в една сесия, чрез бутона „Покани пиятел“-според правилата на Фейсбук. Веднага след това може да продължите да каните приятелите си в следващи сесии, без ограничения за ден.  При покана на приятел, която е одобрена получавате 2 точки, а при шерване получавате 1 точка.

Играта започва на 5 март и завършва на 15 април,  когато победителите ще бъдат определени според класирането.

Краен срок за участие: 15 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.