MiniKey – калъф с вградена QWERTY клавиатура за iPhone 5

2
Добави коментар
wweb
wweb

Компанията за мобилни аксесоари NUU реши да подобри функционалността на iPhone 5, като прикрепи QWERTY клавиатура към смартфона. На пръв поглед MiniKey, не се различава от останалите калъфи от  този тип. Но, в него е скрита перфектна Bluetooth клавиатура, която влиза в употреба само с едно плъзване, превръщайки писането с iPhone – от кошмар – в детска игра.

Ергономичните бутони на клавиатурата предлагат неповторим комфорт при писане. Подсветката дава достъп до тях, дори и на тъмно. За по-голяма ефективност при управление на айфона ще се погрижат и вградените клавишни комбинации.

 

Аксесоарът работи със собствена батерия, която се зарежда чрез micro USB. Ултра тънкия и компактен дизайн на MiniKey е създаден специално за iPhone 5, като предоставя перфектна защита за смартфона и същевременно не затваря достъпа до камерата, портовете и бутоните му.

 

MiniKey case за iPhone 5 ще бъде достъпен от 15 март на сайта на производителя. Цената му ще е $59.00. Аксесоарът напомня на Buddy Case за iPhone 5, но на по-достъпна цена.