Малко дете изпитва истински ужас от вида на баща си

6
Добави коментар
Galana
Galana

Малко дете изпитва истински ужас от вида на баща си

Всеки път щом Маркус Бойкин вземе дъщеря си, тя започва да плаче. Бащата е познат в интернет пространството, а и в своя роден град като „Съществото“ и работата му е като професионален татуист. Освен това се занимава и с боди пиърсинг. Тялото на таткото е като платно за рисуване. Той добавя всеки ден по нещо ново.

Маркус дотолкова се е пристрастил към татуирането, че споделя, че когато не усеща убождането на иглата, правеща поредната картина, сякаш губи своята идея за съществуването си. Смята своето тяло за платно, на което трябва да бъде нарисувана неговата история и която няма никога да бъде завършена. Но за съжаление той се смята за неразбран от повечето хора, даже и от своята дъщеричка. Тук трябва да кажем, че това все пак е бебе, как едно бебе да „разбере“ едно такова нещо?

Младият татко-татуист разказва, че детето му не е единственото, което го е страх от него. Щом го видят на улицата, много майки започват да придърпват децата си към себе си. Освен тях обаче и голямото му дете, което е на пет години, също има проблеми с комуникацията с баща си.

Клюки.вс препоръчва и: