Българка скандализира с голотия руския “Биг Брадър”

1
Добави коментар
mignews
mignews

Българска скандализира по безцеремонен начин руската версия на риалити формата “Биг Брадър” – “Дом-2”. Само за седмица и половина участие в шоуто нашенката Марта стана известна из всичките руски ширини, появиха се нейни голи снимки в мрежата и стана обект на рядко виждана завист.

В рамките на шоуто Марта успя да заформи любовен триъгълник между участниците Евгений Кузин и Михаил Терьохин – бивш приятел на Ксения Бородин. Вторият се опитва всячески да измъкне нашенката от ръцете на първия, но зрителите коментират, че основният му мотив не е любовта, а парите на Марта. Кузин на свой ред по никакъв начин не иска да отстъпва (Засега Марта е хвърлила око на Кузин), разкриват от шоуто. Терьохин на свой ред се опитал зад кадър да убеди госпожица Георгиева да избягат заедно, но бил жестоко отрязан.  Естествено, това било силно приветствано от продуцентите на шоуто, защото благодарение на присъствието на нашенката рейтингите скочили до тавана. Малко след това пък в мрежата бяха пуснати голи снимки на Марта, които тотално взривиха ситуацията.

На 22 февруари 2013 г. в руският телевизионен проект “Дом 2” се появи нова личност, която завладя със замах вниманието на зрителите и другите участници. Става дума за Марта Соболевска (Георгиева). Биографията на 23-годишното момиче е изпълнена с мистерии. В момента целият руски народ иска да научи подробностите от живота на Марта Соболевска преди проекта. Кои са нейните родители? Каква е кола кара Соболевска. В каква група е пяла? И, най-накрая, какво има тя над окото?

Една от най-горещите теми е автомобилът на Марта, а и благосъстоянието й като цяло. Марта признава, че тя има доста добра заплата в размер на около 3000 евро. Плюс това има собствен бизнес. Преди проекта Марта се е занимавала с продажба на дизайнерски дрехи, с което се обяснява и нейното благополучие. Момичето има също собствен магазин, който и по време на предаването й носи доходи.