Дамско рали и в Поликраище

2
Добави коментар
sever.bg
sever.bg

Дамско рали за 8 март подготвят и в Поликраище. Записванията за него вече текат, като дамите могат да заявят участие и в самия ден на състезанието. Стартът му ще бъде даден в 10 часа. Два часа по-късно започва женското рали и в Горна Оряховица.

В Поликраище шофьорките ще могат да покажат уменията си в 2 дисциплини – скоростна отсечка по ул. „Петрохан“ и майсторско управление. Вторият кръг ще бъде проведен в центъра на селото.

Стартът е пред тотото, следва слалом между 4 конуса и на широкото място на центъра – два гаража един срещу друг, като единият от тях е на диагонал. След като го преодолеят, състезателките ще се върнат на старт-финалната линия.

Трасето вече е очертано, а на самия 8 март ще бъде направена демонстрация. Главният организатор на ралито – ППК“Росица-Поликраище“ в лицето на предсетеля й Марин Богомилов ще връчи парични награди в размер на 50 лв. за първо място и съответно 30 лв. и 20 лв. за второ и трето. Вече 5 дами са се престрашили и са се записали за участие в първото рали за горнооряховското село.

Присъединете се към Sever.bg във Facebook, за да следите и там всичко, което публикуваме.