Лукс! Вижте новата кола на Мария! (снимки)

1
Добави коментар
sundi79
sundi79

Лукс! Вижте новата кола на Мария! (снимки)

Гущеров се изръси с 270 бона

Фолк певицата Мария подкара свръхлуксозен автомобил. Брюнетката получи чисто ново „Порше Панамера” като подарък от любимия си Християн Гущеров. Автомобилът разполага с множество екстри, включително камъни „Сваровски” и диаманти с инициалите на звездната двойка, пише HotArena.net, позовавайки се на „Уикенд”.

Запознати твърдят, че цената на луксозното возило е около 270 бона. Но на фона на „Майбах”-а, който караше Мария, „Порше”-то си е направо евтина кола. „Майбах”-ът бе сред 10-те най-скъпи коли в целия свят, а от същия модел бяха произведени едва 100 коли. Луксозноо возило обаче доста бързо омръзна на красавицата.

Християн Гущеров пък обичал да глези половинката си, затова и когато случайно Мария му споделила, че си е харесала нова кола, той решил да я зарадва. Както е известно, Гущеров не пести средства, когато става въпрос за любимата му. Близки до певицата пък споделят, че откакто се е разделила с бащата на детето си, Мария е забравила как се изкарват пари, а прищевките й ставали от ден на ден все по-големи. Само за последния клип на певицата Гущеров се е изръсил с 30 000 лева. А колко още има да дава….

Наред с новото „Порше”, в автопарка на Мария и Гущеров има автомобили на обща стойност малко над един милион лева.

Клюки.вс препоръчва и: