Не съм дебелак, ядоса се Ронадло

2
Добави коментар
mignews
mignews

Жесток скандал се заформи между мениджъра на „Манчестър Юнайтед“ сър Алекс Фъргюсън и бившия бразилски национал Луиш Назарио да Лима Ц Роналдо.

Повод за това стана изказване на шотландския специалист преди осминафинала срещу „Реал“ (Мадрид), загубен с 1:2. Тогава Фърги си позволи да сравни ексзвездата със сегашния му съименник Кристиано Роналдо. „Сегашният Роналдо е много по-добър от онзи, дебелия, и съм напълно сигурен в това“, изцепи се сър Алекс, визирайки наднорменото тегло на Феномена.

Бразилецът обаче не остана по-назад и отговори на тази провокация. Нападателят, който изкара едни от най-силните си години в „Реал“ (М), се изкефи на успеха на „белия балет“ насред „Олд Трафорд“.  „Реал“ запуши устата на Фъргюсън заради мен. Думите му показаха пълна липса на уважение. Учудвам се как човек, постигнал толкова много във футбола, може да проявява подобно неуважение. Не мисля, че външният ми вид трябва да бъде обсъждан от него. Тотално съм разочарован от начина, по който този сър се отнесе към мен“, изригна някогашната машина за голове Роналдо.

„Нямам претенции да съм най-добър за всички. Всеки си има право на мнение. Доволен съм от това, което постигнах в кариерата си. През годините показах на какво съм способен“, добави засегнатият Феномен.
Преди 10 години бразилецът изигра един от най-паметните си мачове именно на „Олд Трафорд“ с екипа на „Реал“ (М). Той заби хеттрик и класира тима си за полуфиналите на Шампионската лига.