Грация и ретро шик с Fornarina » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Чар, женственост и сексапил ще бележат топлия сезон с новата разкошна колекция на Fornarina. Пролетно-лятната кампания ни пренася в обстановката на луксозно имение с басейн и палми, намиращо се в слънчевия калифорнийски град Палм Спрингс.

На фона на тази екзотична атмосфера се откроява новата колекция. Горещо настроение и романтичен стил струят от всеки един кадър. Както винаги модните предложения на марката носят послание за изтънчен сексапил и чувственост, така подходящи за осанката на модерната космополитна жена.

Изобилието от красиви рокли, къси панталонки, деним, ефирни блузи и бохо поли е допълнено от аксесоари, достойни да завършат шикозната ви визия. Изкушенията на Fornarina звучат едновременно дръзко и женствено, носещи усещане за ретро шик.

Брандът ни поднася експлозия от прекрасни нежни цветове, вариращи от пастелни оттенъци до интензивни багри или неутрални нюанси. Флорални щампи нахлуват в дамския гардероб, а бродерии носят индивидуален почерк на визията. Виждаме леки и фини материи като дантела, шифон, коприна и креп.

Автор: Делица Цонева