Спечели Samsung Galaxy S III Mini La Fleur с Мтел

2
Добави коментар
silvy
silvy

Участник в играта на Мтел може да бъде всяко физическо лице, което има валиден Facebook профил и е фен на официалната фен страница на Мтел.
Механизъм на участие:
За да могат да се включат в томболата за наградите, участниците трябва да нипишат 10 неща, заради които са ценни.
Всеки участник има право да участва само веднъж.
Определяне на победителите:
Теглене на наградите ще се извърши на 18.03.2013г.
Победителите ще бъдат обявявани във фен страницата на Мтел в деня на тегленето.
След определяне на печелившите Участници за наградите за съответния цикъл на Кампанията, се изтеглят по още 2 (двама) резервни печеливши Участници за всеки печеливш участник. Всеки от резервните печеливши Участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че същият не може да бъде открит и/или да получи наградата.
Награди:
10 телефона Samsung Galaxy S III mini La Fleur
Получаване на наградите:
Победителите ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез изпращане на съобщение от служител на Организатора на e-mail адреса, посочен от съответния участник в регистрацията му във Facebook.
В случай, че съответния победител не отговори на съобщението в рамките на 3 (три) дни от изпращането му, като изпрати своите три имена, ЕГН и телефон за връзка, за победител се счита първият резервен печеливш участник, на който се изпраща съобщение по реда тази точка. В случай, че и той не отговори в срока по тази точка, за победител се счита вторият резервен печеливш участник, на който също се праща съобщение.
За да получи наградата си съответният печеливш Участник следва да представи:
-Ако печелившите са на възраст над 18 години – лична карта;
-Ако печелившите са на възраст под 18 години – лична карта, и задължително следва да бъде придружен от родител, настойник или попечител с лична карта и документ, удостоверяващ тяхната родствена връзка, настойничеството или попечителството.
Играта изтича на 18.03.2013 г.:

Tags: Galaxy S, Mtel, samsung, Мтел, награди, смартфон, телефон