Необичайни мебели: от материал до форма

0
Добави коментар
penko
penko

Чудили ли сте се някога как би започнало да изглежда нещо? Може би тези интересни канапета ще ви изглеждат доста изчистени като линия и обемисти, но тапицираните столове в неутрални тонове ще ви привлекат вниманието.
От столът, който е изработен от капачки на бутилки до масата във формата на гигантски сладоледов сандвич, тези мебели са всичко друго, но не и обикновени. Ето защо ги харесваме много и държим да отбележим, че са мултифункционални. Погледнете и ще разберете веднага, че има нещо необикновено във всеки един детайл.
Първенец е столът, който ще ви накара да ахнете. Той е дело на BRC Designs, и е изработен от капачки на бутилки, които са свързани помежду си с помощта на връзки и ципове. Рамката е изработена от 99% рециклирана стомана. Поставете този стол във всекидневната и със сигурност няма да ви липсват цветове или креативност.
Изчистени линии и дързък цвят отличават дивана Sancal Float Sofa на Karim Rashid, и ни очарова с ретро стила, който сякаш акцентира върху класическите нюанси.
Лавица за книги и стол в едно? Tatik by Tembolat Gugkaev! Ако търсите нещо добро за четене, със сигурност няма да станете от този стол, защото с присъствието си той създава атмосфера на музей.
Неустоимият цвят на Softline Rullo на Karim Rashid е топ отличителна характеристика на стола. Това чудо може да се превръща от диван в легло за Ваше собствено удобство.
Несъмнено тази колекция е невероятна. Коя идея ви се струва най-оригинална? Споделете с нас в коментарите по-долу!