УЖАС! Вижте татуировка в окото

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Вижте татуировка в окото

Татуировките на този мъж обхващат 80% от тялото му, дори очната му ябълка е татуирана

Татуировките така и не преминаха от мода. Все по-малки са почитателите на перманентните рисунки по тялото. Ученици и тийнейджъри рисуват по кожата си какво ли не. Но един мъж определено изпъква.
Англичанинът Барми Уейлън е обявен за мъжът с най-много татуировки в цяла Великобритания. Все още не потвърдено и това дали е мъжът с най-много татуировки в цял свят. 80% от тялото на Барми Уейлън е покрито с татуировки. Най-фрапираща е тази, която англичанинът е направил вътре в окото си. Очната ябълка на ексцентрични мъж е цялата в туш и мастило. За изработката на точно тази татуировка се е искало много прецизност и дори медицински познания. Не всеки татуировчик би бил способен да направи такава.

Той има татуировка дори в окото

Гърбът, раменете, ръцете, дори цялото лице на Барми Уейлън са покрити с мастилени рисунки. 33-годишният мъж е похарчил 22,000 паунда (около 23,000 евро) за външния си вид. Наскоро той промени и името си, приемайки артистичното „Mr. BodyArt“.
Разбира се инвестираните пари не е единствената цена, която господин Бодиарт трябва да плати. Днес той среща трудности в обществото заради външния си вид. Той не може да си намери работа и дори понякога плаши хората.
А вие какво мислите за външния му вид?
Антоанет Иванова

http://www.youtube.com/watch?v=YvDRHUZrod0

Клюки.вс препоръчва и: