Вижте НА КАКВО СЕ НАДЯВА Валери Божинов!

1
Добави коментар
mg9999
mg9999

Вижте НА КАКВО СЕ НАДЯВА Валери Божинов!

Половинката на Николета Лозанова каза каво иска от бъдещето!

Нападателят на Виченца Валери Божинов разкри, че иска да направи силни мачове с Виченца и това да стане причина отново да е част от плановете на националния селекционер Любослав Пенев, но на този етап не вижда как може да играе за България.

В последните седмици той демонстрира страхотна форма и отбеляза три гола за новия си тим, като в един от мачовете сам направи обрат в последните 20 минути.

Божинов иска да вкара още много голове за Виченца, да за попадне отново в плановете на Любо Пенев

В интервю за „Преди банята“ по ТВ7 Божинов каза, че сега е концентриран изцяло върху изявите си във Виченца и иска да вкара още много голове до края на сезона.

Искам да мисля преди всичко за Виченца. В понеделник предстои важен мач с Бари. Трябва да си върша работата добре, а това означава да вкарвам голове. После ще мисля за повиквателните. Важно е да радвам феновете с играта си и да остана жив и здрав„, обобщи половинката на Николета Лозанова.

Един от най-успешните футболисти на България си припомни времето, когато носеше екипа на Ювентус:

Усещането е неповторимо. Публиката в Италия е уникална. Помня как са ме замеряли с яйца, на повечето стадиони в Серия А феновете приемат футбола на живот и смърт.

 

Мони Георгиев

Засада.бг препоръчва и: