Този път РОБИН ВАН ПЕРСИ надмина границите на нормалното!

4
Добави коментар
mg9999
mg9999

Този път РОБИН ВАН ПЕРСИ надмина границите на нормалното!

 Ззездата на Манчестър Юнайтед достигна неизмервани висоти!

Робин ван Перси прави неща, които надминават границите на нормалното! Звездата на Манчестър Юнайтед е тотален лидер по продажба на брой фланелки за новия сезон! Въпреки факта, че вече има нов клуб и че се присъедини към него във втората половина на трансферния прозорец, то холандецът постигна кота, за каквато дори не могат и да си мечтаят конкурентите му.

Робин ван Перси продава най-много фланелки в Англия

Топстрелецът на английския елит, който заби 19 гола в 26 мача, продава най-много фланелки на Острова, като според специализирания сайт за спортна екипировка „Kitbag.com”, Ван Перси е абсолютен лидер с общо 25,4% от всички продадени футболни тениски на отбори от Висшата лига! Да, всеки четвърти фен на футбола в Англия си взима негов екип!

Стивън Джерард е втори с едва 8,2%, а другите две големи имена на Манчестър Юнайтед са трети и четвърти. Уейн Рууни продава 6%, а Шинджи Кагава – 5,8%. Пета остава звездата на Ливърпул Луис Суарес с 3,6%.

Ван Перси сам носи милиони на „червените дяволи” само от продажба на екипи, а на терена вкара редица решителни попадения, с които на практика сложи в ръцете на „червените дяволи“ юбилейната 20-а титла.

 

Мони Георгиев

Засада.бг препоръчва и: