Наша тв водеща се стяга за сватба с милионер! Вижте коя е тя!

2
Добави коментар
natalka09
natalka09

Наша тв водеща се стяга за сватба с милионер! Вижте коя е тя!

Очаквало се съвсем скоро Менделсон да прозвучи и за нея

След като брадърката Зейнеб отказала предложението да води собствено предаване, станало ясно и защо го е направила. Тя не веднъж е споделяла, че за нея семейството е преди всичко. Заявила е, че ако започне да води самостоятелно предаване няма да има толкова свободно време, колкото има сега като асистентка на Гала.

Чарованата бургазлийка след като излязла от Биг Брадър е имала възможността да се хване с някой от многото милионери, които желаят да имат връзка с нея. Но вместо това тя предпочела да си работи мирно и кротко, оглеждайки се за подходящия за нея мъж.

За никого не е тайна, че откакто Зейнеб излезе от къщата на Биг Брадър е имала връзки само с богати мъже. Досега обаче с нито един от тях отношенията й не са прераснали в нещо по-сериозно, както се е случило с настоящата й половинка.

Очаквало се съвсем скоро Зейнеб и Стоян Балевски да определят дата за сватбата.

Красавицата си имала официален годеник – Стоян Балевски, който е син на известен предприемач. Според слуховете съвсем скоро се очаквало да обявят дата за сватбата си.

Любимият й дори се върнал от Англия, където завършил и мислел да се реализира. Зейнеб от своя страна отказала участие във Вип Брадър и дори спряла с вечерните си излизания, пише Скандално.нет.

Правда.бг препоръчва и: