История на марката Diesel

23
Добави коментар
vandv
vandv

История на марката Diesel

Марката Diesel се е появила преди повече от 20 години и днес представлява иновативна международна модна копания, произвеждаща дънки, ежедневно облекло, часовници, както и аксесоари. Може да бъде открита в над 80 държави.

Когато Ренцо Россо основава компанията през 1978 година, негово желание е да бъде лидер, компания която да извоюва за себе си нисша в тази сфера. Той обгражда себе си с креативни и талантливи хора, също новатори като него. Амбиция на Ренцо е да създаде линия от дрехи с по-динамичен и атрактивен дизайн, каквито няма на пазара. Дава свобода на изява на нови дизайнери с надеждата, че те могат да създадат линия от дрехи, подходящи за хора, които искат да откриват самостоятелно своя път в живота, независимо от останалите.

От самото начало дизайнерският екип на Diesel е пренебрегва прогнозите на модните диктатори и потребителите за бъдещите модни тенденции и се е оставя да бъде воден от собствените си представи. Затова Diesel незабавно се превръща в лидер в разработването на стилове и производствени методи, които гарантират изключителното качество на продуктите.

Часовниците с марка Diesel се открояват от останалите конкуренти на пазара със своята уникалност. Разнообразието в дизайна им варира от вдъхновени от 70-те и 80-те дигитални часовници до такива с иновативен стила и LED дисплей. Присъствието им на пазара представлява интересна промяна по отношение на модните тенденции при тези аксесоари. От Diesel предлагат на клиентите си както колекции от модели с класически стил, така и най-актуални Black Label серии. Марката се е наложила като синоним на стил още от създаването си. Затова собствениците на нейни часовници могат да бъдат сигурни, че аксесоарът им ще бъде с актуален дизайн до появата на следващата колекция. Моделите на Diesel са подходящи за онези, които искат да изразят своята индивидуалност.