Днес+ :: Сашо Диков към Бранка Княжевич: Надявам се, че сега сте с бельо!

1
Добави коментар

Сашо Диков към Бранка Княжевич: Надявам се, че сега сте с бельо!

09.03.2013 22.08

Сашо Диков попита директно гостуващата му в предаването Бранка Княжевич дали би се съгласила да кръстоса краката си по начина, по който го направи при интервюто с премиера Ивица Дачич. Преди обаче сръбкинята да направи това, той попита притеснено: „Надявам се, че сега сте с бельо“.

„От кабинета на сръбския премиер Ивица Дачич са ни забранили да говорим по темата с интервюто с Бранка Княжевич“, каза в студиото на Нова телевизия продуцентът й Горан Маркович. „Затова не искахме да се съобщава предварително да това интервю в България, защото можеше да ни спрат на границата“, сподели Маркович

„Интервюто с министър-председателя продължи 35 минути, бяха зададени 12 въпроса, някои от които строго политически. Интересно какво щеше да стане, ако не бях се появил и не бях казал, че става дума за скрита камера“, уточни Маркович. „Реакцията на премиера се повтори няколко пъти, Бранка добре изигра ролята си и през цялото време го гледаше в очите“, сподели Маркович.

“За мен беше предизвикателство, да направя това интервю защото пред мен стоеше първият мъж в държавата”, каза Княжевич. “Ролята ми беше сериозна и аз се постарах да се справя професионално”. Всичко беше премерено, това не беше политическа емисия, предаването е “Свободно с премиера”, а въпросите бяха предимно за отношенията между мъжете и жените“, сподели Бранка. „Питах го например, какво обича да пее и какво би се случило, ако една жена министър в Сърбия има любовник, въпреки че е омъжена“, обясни тя.

„Не съм била любовница с Ерос Рамацоти, уточни сръбският модел. – Просто бяхме гаджета кратко време.“ /БЛИЦ

Днес+