Екскурзии и почивки в чужбина от Руал Травел

5
Добави коментар
Marry83
Marry83

Нашите екскурзии са културни турове, които запознават с историята, паметниците, музеите, архитектурните и природни забележителности на страните и градовете, включени в програмите. Вашата ваканция със сигурност ще остане незабравима, ако пътувате с нас до Виена, Будапеща, Прага, Париж, замъците по Лоара, Ница, Лондон, Шотландия,  Скандинавия, Белгия, Холандия, Италия (Рим, Венеция, Флоренция, Неапол, Милано), Испания (Барселона, Мадрид), Португалия Германия, Швейцария, Адриатика, Сърбия, Румъния, Гърция или Турция. Изборът наистина е голям!  

Предлагаме автобусни екскурзии с тръгване от Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен, както и такива с тръгване от Стара Загора.

Предлагаме почивки, круизи, хотелски резервации и самолетни билети. Директно в този сайт можете да попълните форма, за да получите по пощата нашия каталог или да резервирате автобусна или самолетна екскурзия, екзотична почивка или круиз.

„Руал Травел“ Ви предлага и богат избор от екзотични дестинации – с нас, на най-добри цени, можете да почивате в Доминиканската република, Куба, Мекскико, остров Мавриций, Дубай, Малта, Мароко и Израел. С наша помощ бихте могли да сбъднете Вашата мечта за африкански приключения, като изберете нашите програми за сафари в Кения.

„Руал Травел“ предлага най-добрите екскурзии до САЩ.

Резервации и записвания можете да направите и по телефона или лично в офисите ни в София, Пловдив, Бургас, Велико Търново. При голяма част от маршрутите (тези, които са отбелязани с детелинка) можете да ползвате отстъпка при записване два месеца преди датата на отпътуване на екскурзията или в случай че вече сте пътували с нашата туристическа фирма. Веднъж годишно, през януари, фирмата организира томбола, в която могат да участват всички клиенти, пътували по екскурзиите от каталозите за предишната година. Печелят се естествено екскурзии и спечелилите са винаги ужасно щастливи!