РЕЗИЛ! Вижте най-неграмотно написаната татуировка

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

РЕЗИЛ! Вижте най-неграмотно написаната татуировка

РЕЗИЛ! Вижте най-неграмотно написаната татуировка 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Излагацията на този младеж се превърна в истински хит в мрежата

Почти всеки тийнейджър иска да си направи татуировка. Перманентната татуировка е символ на това, че си готин и модерен. Жалкото обаче е, че подрастващите не осъзнават, че по този начин се безялват за цял живот. Много често татуировките не стават точно така както сте си я представяли, но тук случаят е друг.
Както всеки тийнейджър, който си е направил татуировка, и този не е пропуснал задължителното й представяне в социалните мрежи. Снимки пред огледалото и кадри на рисунката от различни ъгли са задължителни, след което следват коментари колко е яка и готина, и безброй харесвания. Но вместо да събере куп суперлативи, това момче и татусът му стават обект на подигравки. Причината е, че надписът на английски език е написан неграмотно.

Всички се бъзикат с момчето с неграмотно написаната татуировка

Когато решаваш да украсиш тялото си с рисунка за цял живот, поне провери дали тя е изписана правилно, а не да е с правописни грешки. Тук дори татуировчикът не е обърнал внимание на грешното изписване. Това прави двама с доста оскъдни познания по английски език.
Междувременно снимката с неграмотната тауировка се превърна в хит в социалните мрежи, събирайки безброй харесвания и коментари с шеги и подигравки.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: