Гипсокартон Бургас

1
Добави коментар
Chalgoteka.com
Chalgoteka.com

Ние сме екип от високо квалифицирани професионалисти в областта на строителството и ремонтите. Предлагаме монтаж и ремонт на гипсокартон Бургас и региона- окачени тавани и всякакви форми от гипсокартон.
За контакти

гипсокартон Бургас

Пенчев Груп ЕООД  – гр. Бургас
тел.: 0883 41 99 08- Любомир Лулев
Email: [email protected]
Web: Remontiori.com

 

 

Гипсокартон Бургас – високо качество на ниски цени

Ние сме екип от високо квалифицирани професионалисти в областта на строителството и ремонтите. Предлагаме монтаж и ремонт на гипсокартон Бургас и региона- окачени тавани и всякакви форми от гипсокартон. Работим всеки ден, без почивка,  високоефективно и в кратки срокове за да бъде спазен договора и да влезете в дома си в договорения ден и час. Всичко това на изключително изгодни цени. Всички видове ремонт Бургас и региона.

Услуги- професионална строителна бригада за гипсокартон в Бургас и региона
Монтаж на гипсокартон;
Ремонт на гипсокартон;
Изграждане на стени от гипсокартон;
Окачени тавани;
Други;

Интересно за гипсокартона: Що е то гипсокартон?

През последните години на масово строителство у нас гипсокартонът се превърна в предпочитан строителен материал. Неговото широко приложение го прави универсален за ползване във всички помещения в дома, офиса и много обществени сгради.

Гипсокартонът представлява строителен материал с широко приложение. Той е съставен от два листа плътна хартия или картон, между които има пълнеж от гипс с дебелина от 1 до 2 см. В България най-често се предлага в размер 1.2 м. ширина и 2 м. дължина. Предназначението му е предимно за довършителни работи, за преграждане на помещения, облицовка на стени, тавани, изграждане на декоративни тавани и елементи.

По предназначение гипсокартонът се дели на няколко вида: обикновен (GKB), влагоустойчив (GKI) и пожароустойчив (GKF). Обикновеният се използва предимно за направата на вътрешни преградни стени, стенни покрития, окачени тавани и изработката на различни декоративни елементи и детайли. Различава се от другите видове по белия цвят на хартиените му листове.

Влагоустойчивият гипсокартон е със специфичен зелен цвят и се използва предимно в стаи, в които има висока влажност на въздуха: бани, мокри помещения, кухни и др. При този тип в гипсовата сърцевина, намираща се между двата пласта хартия, е добавен силикон, благодарение на който експлоатационните свойства не се нарушават при наличието на влага. С използването на пожароустойчив гипсокартон се покриват високите противопожарни изисквания на даденото помещение. В неговата вътрешна част са добавени фибри, с които силно се ограничава разпространението на пламъка и материалът става негорим. При пожароустойчивия гипсокартон се използват хартиени листове с червен цвят.

Други не по-малки важни предимства на гипсокартона са отличните му топло и звукоизолиращи качества. С него не само ще спестите пари от отопление, но и ще се спасите от дразнещия градски шум. Също така гипсокартонът е много лек, здрав, лесен за поставяне и безвреден за околната среда строителен материал. Не съдържа в себе си никакви токсични вещества и е напълно безопасен за здравето на хората.

Къде го правим:

гипсокартон Бургас и региона
гипсокартон Айтос
гипсокартон Слънчев Бряг
гипсокартон Несебър
гипсокартон Поморие
гипсокартон Созопол
гипсокартон Приморско
гипсокартон Царево
*Извършваме монтаж и ремонт на гипсокарто.

За контакти

Пенчев Груп ЕООД  – гр. Бургас
тел.: 0883 41 99 08- Любомир Лулев
Email: [email protected]
Web: Remontiori.com

Думи и изрази по който да ни намирате

Nie vi predlagame montaj i remont na gipsokarton v Burgas i regiona. Nai- visoko kachestvo na nai- niski ceni. Ejednevni promocii i namaleniq za da ostanete dovolni- окачени тавани Бургас, гипсокартон Бургас, вътрешна топлоизолация Бургас, вътрешни ремонти Бургас, услуги Бургас, ремонт на гипсокартон Бургас, ремонт на гипсокартон, гипсокартон, ремонт на гипсокартон, монтаж на гипсокартон, монтаж на гипсокартон Бургас, okacheni tavani Burgas, gipsokarton Burgas, vytreshni remonti Burgas, uslugi Burgas, remont na gipsokarton Burgas, remont na gipsokarton, gipsokarton, montaj na gipsokarton, montaj na gipsokarton Burgas,

2,206 total views, 3 views today

 Loading …