Нагла кражба! Вижте от кого Мария изкопира тоалета си (СНИМКИ)

1
Добави коментар
vassi.marinova
vassi.marinova

Нагла кражба! Вижте от кого Мария изкопира тоалета си (СНИМКИ)

За пореден път претендиращата за стил и класа Мара Отварачката показа, че парите не могат да й ги купят

Даян беше изключително елегантна

На наградите на телевизия Планета любовницата на Християн Гущеров се появи с дизайнерски тоалет като не пропусна да обяви, че е уникат и е избиран специално за нея. Е да, ама не. Оказа се, че няколко дена по-рано на седмицата на модата в Париж актрисата Даян Крюгер се разходи с (о, изненада!) абсолютно същата рокля. Изглежда, че въпреки претенциите за уникалност, Мария, както повечето си колежки, е решила отново да изпъкне по лесния начин като просто открадне идеята за тоалета си от световна знаменитост.

В мрежата веднага заваляха подигравки и обидни коментари към чалгаджийката. „Коя беше тая Мария” и „Това джудже може само да мечтае за класата на Даян” ясно показват отношението на хората към поредната нагла кражба. Да не говорим и за нелепия избор на обувки, който Мария е направила.

Докато екранната Елена от хитовия филм „Троя” е съчетала нежния тоалет с елегантни черни пантофки, Мара е заложила на крещящо розови, покрити с камъни обувки на огромна платформа. Няма спасение, и най-богатият човек на света да си хване, кичът си остава кич, коментират интернет потребители.

А на вас коя от двете ви допада повече?

Кичозните розови обувки направиха за смях певицата

loading…

Клюки.нет препоръчва и: