Пълната дама е в много случаи дори по-привлекателна, отколкото дамите със слаба фигура.Какви рокли за пълната дама? /…

1
Добави коментар

 

Пълната дама е в много случаи дори по-привлекателна, отколкото дамите със слаба фигура. Известните дами плащат милиони долари за треньори и диетолози, за да могат смело да покажат безупречната си фигура на червения килим. Но не при всеки се получава съвършенното тяло. Примери много – Кристина Агилера, Адел, Бритни Спиърс, Кели Осбърн, Ким Кардашиян – всички те са се примирили със своите съблазнителни и пухкави форми. И всяка една от тях знае как да скрие недостатъците на фигурата си и да ги превърне в привлекателни. Пълнита дама е хубаво да “разузнае” стила на пищните звезди и да открие стила, който да й стои добре.

Кристина Хендрикс

Кристина Хендрикс предпочита дългите рокли с вдигната талия и V-образно деколте. Малките и пъстри фигурки по плата скрива излишните сантиметри на талията, а деколтето подчертава съблазнителната гръд на актрисата. Истина е, че Хендрикс не винаги е знаела как правилно да подчертае големите си гърди, но с всеки изминал ден тя подобрява стила си.

 

Марая Кери

Марая Кери добави 32 кг към теглото си след раждането на близнаците. Тя все още страда от наднормено тегло, но категорично отказва да го признае. Може би заради това, звездата предпочита дрехи в по-малък размер, отколкото е необходимо и това понякога изглежда смешно и грозно. Ето един пример – червен тренч, който певицата не може да закопчее и се е наложило да го “затвори” с колана.

 

Анфиса Чехова

Анфиса Чехова никога не е била слаба и се гордее с това. Даже по време на бременността си, телевизионната водеща не се срамува да се снима гола и да публикува автопортрета си в личния блог. Съдейки по горната снимка, Чехова знае как да подчертае плавната си форма и съблазнителните си извивки. Това се получава, защото пълната дама предпочита рокля с ясно изразена линия на талията и дълбоко деколте.

 

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян знае “вълшебните” свойства на роклите с плисе. Те отлично подхождат на пълната фигура: подчертава талията и визуално прикрива няколко сантиметра от бедрата. Много звезди оценяват този факт в роклята-феномен и редовно се появяват в нея на партита и събития. Между другото баската е и една от главните трендове в сезон есен/зима 2012-13.

 

Бритни Спиърс

 

На всички ни е известно, че пълната дама трябва да избягва стягащите мини-рокли. Бритни Спиърс обаче, доказа, че това е само мит. Важното е да се подбере качествено коригиращо бельо и да се обуят краката в умопомрачителни обувки с платформа и висок ток.

 

Кели Озбърн

Кели Озбърн отслабна драстично след раздялата с приятеля си Люк Ворлъм през 2011 година. Звездата не само прояви силна воля относно тялото си, но и се научи да се облича изключително стилно. Освен това, Кели научи един особено важен урок: Можете да изглеждате по-слаби с правилно подбрани дрехи. Така например, вече не-пълната дама има предпочитание към плътна рокля с геометрични фигури в черно, бяло и сиво. На снимката можете да видите увеличаването на чисто черния плат под кръста, като по този начин визуално се вталява фигурата.

 

Кристина Агилера

Кристина Агилера винаги е обичала да шокира публиката си със своите прекалено откровени рокли. Кристина очевидно не се облича според възрастта и фигурата си и може да бъде забелязана с прекалено къси рокли и ярки аксесоари.

 

Салма Хайек

Салма Хайек знае как без излишна суета да скрие недостатъците на фигурата си и да подчертае своите достойнства. Лека и прозрачна рокля с А-силует, който подчертава талията и създава силует “пясъчен часовник”.

 

Adele

Певицата Адел още преди бременността се отличава с пищните си форми. Това толкова е смущавало пълната дама, че тя бе решила да свали килограми и да облича дрехи с два размера по-малки. Естествено, немалка роля в това решение е изиграл Карл Легерфелд, който заяви на целия свят, че счита Адел за дебела. Мнозина биха разбрали неговия укор, виждайки начина на обличане на Адел във всекидневието. Черен клин и обемно разкроено палто, напомнящо огромна мешка – в такъв вид дори за Кейт Мос бихме казали, че изглежда дебела.