Сподели своите незабравими моменти и спечели награди

1
Добави коментар
pgp

Желаещите да участват в играта трябва да имат Facebook профил и да са членове на страницата на информационна агенция Destar.   При влизане в приложението „Игра’’ и натискане на бутон „Участвай” участниците трябва да споделят снимка и история. Това може да е история от техния живот, случка с приятели, посрещане на празници, интересни истории от техния роден край, от офиса, или събития променили живота им – сватба, първа рожба и др.

Най-интересните истории, подбрани от екипът на Информационна Агенция “ДЕСТАР”, ще бъдат публикувани в страниците им. Тя се записва като тяхно предложение в индивидуален профил. При натискане на бутона „Участвай“ потребителят се съгласява, че приложението ще използва необходимите данни от личния му профил.

Всеки потребител може да сподели неограничен брой истории със снимки. Повече истории със снимки – по-голям шанс да бъде изтеглен от жребия.

Приложението публикува съобщения за участие на стените на личните Facebook профили на участниците.

Жребий ще определи на случаен принцип историята-победител.

Наградите са:

– Слушалки с микрофон и камера NEO NCP-1100 / chatpack / – статив HAMA Star 05 / маx. 106,5 cm / – ГОЛЯМАТА НАГРАДА – дигитална фото рамка за снимки NEO PF-77 / седем инча – 7” /

Победителите се уведомяват чрез e-mail.

Жребият се осъществява чрез случаен компютърен избор в присъствието на администратор на страницата.

Наградата се изпраща адресирана до лице, което участникът е посочил  в изпратения e-mail. Информацията за доставяне на стоката от куриерска компания служи за доказателство за получената награда.

Наградата Слушалки с микрофон и камера NEO NCP-1100 / chatpack / ще бъде предоставена на участник, избран от екипът на Информационна Агенция “ДЕСТАР”. Останалите две награди ще се изтеглят чрез жребият.

Краен срок за участие: 20 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.