Венци Стефанов благодари на Домусчиев за Антонов и нападна Батков (видео)

15
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че се е разбрал със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев за спорния нападател – Мирослав Антонов и предупреди Тодор Батков да не се меси там, където не му е работата.

Припомняме, че Антонов разтрогна едностранно контракта си с Лудогорец, но в последствие СТК към БФС не му права да играе за Славия. Решението доведе до сериозен спор между Лудогорец и Славия.

„Благодаря на Кирил Домусчиев. С него се разбрахме за Мирослав Антонов. Направихме го за доброто на футбола и самия футболист. Постигнахме договорка. Вярвам на неговата дума и затова смятам, че повече няма да има проблем“, заяви Стефанов.

На въпрос как ще коментира думите на Тодор Батков, който заяви, че ако Антонов бъде присъден на Славия, решението ще взриви българския футбол, Стефанов отговори:

„Тодор Батков е последният човек, който може да служи за пример за коректно отношение, що се касае по трансферирането на играчи. Хайде, стига бе! Нали всички знаем, че прави каквото си поиска. Помните ли как взеха от Ботев (Пловдив) Георги Христов? Ние имаме спор с Домусчиев, а той се бърка там, където не му е работата. Когато двама спорят и трети се намеси, той го отнася“.