Мистерии по повърхността на Луната

14
Добави коментар

Мистерии по повърхността на Луната

Рускиня правила снимки  на Луната, докато в един момент забелязала, че нещо мистериозно се случва на повърхността й

Лариса Дишекова  успяла да хване  в кадър интересни и загадъчни сенки, които  се появяват върху повърхността на  Луната, писаха в БЛИЦ по материали на РИА Новости.

Сянка на нещо, което прилича на огромно насекомо премина край Луната

Формата на тази причудлива сянка прилича на  гигантско насекомо. То се придвижва  много  бавно.  Лариса Дишекова останала съвсем изумена от видяното и затова заснела странното и необичайно  явление с възможно най-силното  увеличение (зум) на оптиката на нейната камера.

Заснетите тъмни  участъци  започват да се движат по-бързо в продължение само на няколко минути. Накрая  внезапно изчезват така, както са се   появили.

До скоро учените смятаха, че повърхността на Луната е безцветна в сивата гама, но вече знаят, че Луната има цветна и изключително красива повърхност.

И ако това е странно преживяване, то учените постоянно откриват разни странни неща по повърхността на Слънцето. Огромни плазми се отделят след слънчевите изригвания и отлитат в атмосферата.

Имаше едни огромни и доста любопитни петна, които приличаха на змия. Космосът е необятен и много интересен! С помощта на най-модерната техника ние вече сме в състояние да добием реална представа за заобикалящите ни космически тела.

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: