Стани Grand Стилист и спечели уикенд за двама в Милано!

1
Добави коментар
pgp

Промоцията се организира и провежда на 2 етапа – първи в приложението Стани Grand Стилист и втори на територията на Grand Mall.

Първи етап на Кампанията започва на 11.03.2013 г. от 10.00 часа и се провежда до 00,00 часа на 20.04.2013г. Втори етап на Кампанията ще се проведе на 26.04.2013 от 18 часа в Grand Mall.

Стилистът с най-висок резултат, гласуван от тричленното жури по време на модното събитие на 26.04.2013 от 18 часа ще спечели голямата награда – уикенд до Милано за двама.

Пътуването до Милано ще се предостави на един от петте участника, събрали най-много „Харесвания” на своите сетове в приложението Grand Стилист. Тегленето на наградaтa ще се проведе в присъствието на тричленна комисия на дата 26.04.2013.

Имената на петте участника ще бъдат публикувани на сайта на Grand Mall, а самите те ще бъдат уведомени по телефона или чрез електронна поща от служител на Grand Mall.

Спечелилите участници се съгласяват да участват в евентуални маркетинг кампании на Организатора във връзка с настоящата Кампания, включително с цел реклама на Grand Mall. В допълнение спечелилите участници се съгласяват да подпишат писмена декларация за съгласие да бъдат използвани като рекламни лица в различни маркетинг, промоционални и рекламни материали на Grand Mall.

Право да получи съответната награда има участник, който е изтеглен в присъствието на тричленна комисия, като участникът следва да се идентифицира с лични данни при поискване от служител на Grand Mall.

Наградата ще бъде предоставена на изтегленият участник от Организатора единствено в сградата на Grand Mall, Варна, ул. Андрей Сахаров 2. Наградата може да се получи не по-късно от 22,00 ч на 31.05.2013 г.

Организаторът си запазва правото, при несъответствие на данните на изтеглени печеливш участник и/или при попълнени неверни данни за контакт, да предостви наградата на друг участник, изтеглен в присъствието на тричленна комисия. В тази връзка при тегленето на наградите на 26.04.2013 ще бъдат изтеглени и трима резервни печеливши участника. При невъзможност за установяване на контакт с някои от първите трима изтеглени участника и/или при попълнени некоректно или неверни данни, наградата се предоставя на следващия изтеглен резервен участник по реда на изтеглянето.

Краен срок за участие: 20 Април 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.