Сменят песента на Елица и Стунджи за Евровизия

1
Добави коментар
yApple

Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи по време на българския финал на Евровизия на 3 март.
СНИМКА: БУЛФОТО

Песента „Кисмет“, която трябваше да представи България в Евровизия, е изтеглена от участие. Вместо нея Елица и Стунджи ще изпълнят „Само шампиони“.

В БНТ били подведени, че избраното парче е с уредени авторски права, за което имало и декларация. След избора на 3 март обаче се оказало, че един от авторите на песента, аржентинецът Джонатан Тисей, има определени изисквания. Той бил съгласен „Кисмет“ да участва в Евровизия само ако се направят някои промени, които са невъзможни по технически причини за толкова кратък период. До 18 март БНТ трябва да представи на организаторите на конкурса песента в окончателния вариант.

Така на световния финал Елица Тодорова и Стоян Янкулов ще излязат на сцената със „Само шампиони“. Песента спечели гласовете на журито и се класири втора според вота на зрителите. Ако БНТ на този етап откажат участие, ще трябва да платят неустойки.

„Сега е най-важно да се съсредоточим върху достойното ни представяне. Изобщо не е важно, че се сменя песента. Ние ще дадем всичко от себе си“, беше краткият коментар на Елица.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти