НЛО се застоя над България (УНИКАЛНО ВИДЕО)

3
Добави коментар

НЛО се застоя над България (УНИКАЛНО ВИДЕО)

В YouTube се появи уникално видео, на което ясно се вижда присъствието на НЛО

Любопитното видео е заснето не къде да е, а в Перник. На клипа ясно се вижда  огромен космически кораб, който се застоя над центъра на миньорския град.

НЛО се застоя над миньорския град, но не кацна в Перник

Под кораба на НЛО се намира магазин „Лидл“. Авторът на интересното видео Робертино Стоилов от Перник са шегува, че извънземните човечета са били привлечени от някоя промоция във веригата. А пък във  сайта “За Перник” пускат майтап на гърба на НЛО, че горивото им свършило и те трябвало принудително да се застоят над миньорския град, писаха в БЛИЦ.

Дали НЛО-то се възползва от промоциите в „Лидл?“

Нали си спомняте един от епизодите на Луи дьо Финес за полициите от Сан Тропе.  Градът беше нападнат от извънземни, които приемаха образа на гостите и на жителите на Сан Тропе. Но се различаваха само по едно нещо. Те пиеха в огромни количества зехтин и олио, за да могат да  смазват ламарината, от която са направени.

А перничани си имат хумористични анекдоти, свързани с извънземните. Защо НЛО не се застоява в Перник? Защото перничани бият. Затова НЛО прелита над миньорския град по най-бързия начин и се приземява в Радомир.

 

Калинка Петрова

сподели бутон

Чудеса.нет препоръчва и: