Потвърдиха съставът на НБА легендите за Мача на звездите

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Денис Родман
Сн.: Getty Images/Guliver

Полина Цекова, Денис Родман, Алън Айверсън, Мъгси Богс, Дино Раджа, Джейсън Уилямс, Шерой Бентли, Зендън Хамилтън, Антъни Пимбъл, Гай Дюпай – това са десетте имена в НБА отбора, който ще играе в HDI Мача на звездите през 2013-та година.

Шоуто на 30 март в „Армеец Арена“ се подготвя с пълна сила, а ростерът от десетима играчи, част от отбора, който ще носи името Alumni Turkish Airlines бе официално потвърден от организационния комитет на HDI Мача на звездите.

В договора на Денис Родман фигурира специална точка, която задължава петкратния шампион на НБА да играе минимум 15 минути в София. Агентите на Родман обясниха още за българските медии, че има голяма вероятност това да е последният мач, в който легендата на Чикаго Булс ще играе като състезател през живота си, и той повече няма да се съблича по екип след 30 март 2013-та, предаде БТА.

Все още се водят разговори с президента на БФ Баскетбол Георги Глушков да участва, въпреки здравословните си проблеми, за да стане едно своеобразно предаване на щафетата от Поли Цекова и Георги Глушков към младите баскетболисти в България.