Спечелете елегантно ръчно изрисувано наргиле

1
Добави коментар
pgp

Едно от най-приятните изживявания, които можете да си представите, е да стоите в прохладна лятна вечер на люлеещ се стол на терасата на голяма къща с изглед към морето, докато морският бриз гали косите Ви. През това време отпивате чаша топъл ябълков чай и да се наслаждаваате на неповторимия аромат на наргилето, което изкусително дими близо до Вас.

Гледката, която се е открила пред очите Ви, с преминаващи елегантни кораби и ветроходи, с платна, отразяващи се от залязващото слънце, както и с чайки и гларуси, които изпращат отминаващия ден с меланхоличните си крясъци, само би допълнила уникалния момент, който изживявате.

Това може да се случи и на Вас. Трябват ви само подходящо местенце с красива гледка на морето, малко свободно време и едно красиво наргиле. Не е много, нали?

LuckyStar.bg Ви дава възможност да се доближите до това мечтано изживяване, като спечелите едно страхотно наргиле с ръчно изрисувано стъклено тяло. Елегантният му чибук и красивият дизайн ще допълнят цялостното Ви усещане за съвършенство и релакс.

За да се включите в томболата, вече знаете какво трябва да направите: регистрирайте се в сайта и след това кликнете върху бутона „Участвам“. След това започнете да каните приятели и познати през уникалния линк, който ще можете да откриете в профила си. Трупайте допълнителни шансове за всеки от приятелите си, който посети сайта през Вашия линк и след това се регистрира или влезе в профила си.

Всичко зависи от Вас – ние само Ви помагаме!:)

Краен срок за участие: 24 Март 2013

Победители
Печеливш Сашка Варадинова – desdemona_@

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.