Можете ли да ги познаете? Вижте звездите от „Напълно непознати“ днес!

6
Добави коментар

Можете ли да ги познаете? Вижте звездите от „Напълно непознати“ днес!

Можете ли да ги познаете? Вижте звездите от „Напълно непознати“ днес! 2.33/5 (46.67%) 3 votes

Ето как се промениха звездите от сериала през годините

Съвместните им приключения всяка вечер ни събираха пред малкия екран, а хуморът и комичните ситуации, в които изпадаха ни разсмиваха до сълзи. Звездите от хитовата поредица „Напълно непознати“ бяха едни от най-забавните герои на малкия екран. Но замисляли ли сте се къде са те сега? Ние да.

Лари от „Напълно непознати“ е неузнаваем

Актьорът Бронсън Пинчет, който видяхме в ролята на наивен гръцки овчар продължава да се изявява в киното. След като пожъна огромен успех с ролята си в „Напълно непознати, той се изяви в „Стъпка по стъпка“, а също и в култовата поредица „Ченгето от Бевърли Хилс“. В последните години Бронсън води собствено шоу. Но през 2011 година феновете му го видяха в хитовия сериал на „Дисни“ „Раздвижи се“.

И Балки доста се е променил

В ролята на вечно изнервения и притеснено от огромното си семейство братовчед Лари Апълтън видяхме Марк Лин Бейкър. Професионалният път на актьора продължи и след края на сериала. Той се изяви в няколко епизода на сериала „Пълна къща“ през 1992 година, а също и в редица други сериали, където често е канен като гост звезда.

Стюардесата Мериан все още е очарователна

Що се отнася до очарователната, но малко глуповата Мери Ан Спенсър, актрисата Ребека Артър не може да се оплаче от ангажименти. 52-годишната звезда не спира да участва в малки роли.

Годините са били милостиви и към екранната Дженифър

Неотразимата й приятелка и съквартирантка Дженифър Лайънс, в чиято роля се въплъти актрисата Мелани Уилсън далеч не може да се похвали с подобен успех. След края на сериала Мелани се изявява в няколко епизодични роли, след което се оттегля от киното.

loading…

Клюки.нет препоръчва и: