Люси и Ани Хоанг се сгодиха

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Ани Хоанг и Люси Иларионов се сгодиха, напук на безбройните спекулации за “любов по сметка”.

„Всеки човек сам за себе си решава по кой път да поеме – по лесния или трудния. Ако съм искала да градя кариера по този начин, отдавна да съм го направила. Люси е уникален човек и съм убедена, че той е мъжът на живота ми! Запознахме се на концерт за пиано. Той беше дошъл да ме гледа с наш общ познат. Много се изненадах да го видя, защото той е по-известен в попфолк средите. Да бъде на класически концерт и да слуша симфонии на Моцарт, Бетовен или Бах, честно казано не ми беше минавало през главата“, споделя певицата.

Режисьорът и бивша попзвезда остава впечатлен от виетнамката. Отначало ги свързва музиката. Люси й предлага да я направи звезда. С течение на времето двамата откриват, че са влюбени и не могат да живеят един без друг. Предложението за брак става със… закуска в леглото. „Аз обичам да си поспивам до по-късно. Събудих се от трясъците на тигани и чинии. Миризмата на изгорели пържени филийки също ме учуди. Предложението дойде със закуска в леглото“, спомня си с усмивка Хоанг.

Припомняме, че преди време в един от клиповете си, Ани Хоанг се целуваше без свян с моделката Велина Узунова. „Като цяло не се притеснявам да се целувам с жени. Целувката в клипа се получи много естествено и двете не сме я очаквали. Аз не съм просто само изпълнител, аз съм и артист“, беше коментарът на певицата тогава.

Любимият й, който от понеделник друса телеса в риалитито “Денсинг старс”, се зарече да свали цели 60 килограма, за да е във форма за сватбата!!!