Тайните за красота на Меги Колева

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Меги Колева е малка, но знае как да излъчва сексапил и да омагьосва всички около себе си. Красивата „Мис Плеймейт 2011“ разкрива какви са тайните й за красота, какъв е нейният стил и как поддържа форма.

Меги Колева родена на 8 април 1993 година. Завършва Частна английска гимназия. Модел във Visages Model Group. Скаут мениджър в Sage International Model. Носителка на титлата „Мис Плеймейт 2011“. Още не е решила какво ще кандидатства. Има амбиция да води телевизионно предаване. Какви са тайните за красота на Меги Колева, какъв е нейният стил и как поддържа форма?

Какви качества трябва да притежава красивата жена? Меги Колева: Една красива жена трябва да е интелигентна, да се стреми към самостоятелност, да е лидер. Всички жени трябва да са лидери. Отживелица е, че мъжете са слабия пол, ние сме нежни и чувствителни, но и силни. Красотата е и тежест.

Какъв е стилът ти на обличане? Меги Колева: Обличам се доста разнообразно. Не ходя с грим през деня, с дънки, блузки и ботушки през този сезон. Вечер съм с вечерна рокля в стил от 50-те. Този стил ми е любим.

Кои са любимите ти модни марки и дизайнери? Меги Колева: Chanel. Любимият ми дизайнер е един приятел, който работи за Dolce&Gabbana.

Страдаш ли от шопинг мания или й се наслаждаваш? Меги Колева: Обожавам да пазарувам. Наслаждавам се с лека мания. Трудно ми е да спра.

Колко чифта обувки имаш? Меги Колева: 30-40.

Какви бижута носиш? Меги Колева: Гледам да не прекалявам. Часовник, пръстен… или обеци, или колие, за да не е претруфено.

Каква козметика използваш? Меги Колева: Крем Hydra Life на Christian Dior – нещото, без което не мога.

С какви козметични ритуали започва и завършва денят ти? Меги Колева: Почистване на лице, тоник и хидратиращ крем.

Какъв грим предпочиташ? Меги Колева: Леки нюанси, прасковено. Не прекалявам, нямам нужда дори от фон дьо тен. Пудра, руж и спирала.

Кой е любимият ти парфюм? Меги Колева: Ползвам доста и ги сменям. В момента ползвам Miss Dior на Christian Dior.

Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се от услугите й? Меги Колева: Да, възползвала съм се, уголемяване на бюста, без да прекалявам. Пластичната хирургия е нещо много хубаво, стига да не се прекалява. Няма съвършенство, трябва да уважаваме това, което ни е дадено от природата. Трябва да останем себе си.

Коя част от тялото си би коригирала? Меги Колева: Нищо повече.

Спазваш ли диети? Меги Колева: Не спазвам диети. Имам хранителен режим, който съм развалила. Гледам да ям повече здравословни неща на скара, ориз, картофи.

Кои храни присъстват най-често в менюто ти? Меги Колева: Морски дарове, не ям месо. Много суши. Салати.

Кои са най-големите ти хранителни изкушения? Меги Колева: Торти и суфлета.

Как поддържаш форма? Меги Колева: Фитнес тренировки около 3 пъти седмично, но ще ги увелича на 6 пъти. Започнах и бокс.

Колко често ходиш на фризьор, маникюрист и козметик? Меги Колева: Винаги когато усетя, че имам нужда.

Обичаш ли да посещаваш spa центрове? Коя е любимата ти spa процедура? Меги Колева: Обожавам spa центровете. Любимата ми spa терапия е пилинг с мед за тяло и шокотерапия.

Външната красота прикрива ли недостатъците в характера? Меги Колева: Не. Колкото и да ти харесва външността, няма как нещата да се получат без други качества.

Каква е връзката между любовта и красотата? Меги Колева: Когато са влюбени, хората са по-усмихнати и струи положителна енергия от тях, стават по-красиви.  

Страх ли те е от старостта? Меги Колева: Не, защото знам, че е нормално. С годините помъдряваме. Не ме е страх да стана по-мъдра, страх ме е от смъртта.

Каква е цената на красотата? Меги Колева:  Много хора се привързват само към визията ни или ни подценяват, че сме глупави или гадни. Нараняват ни и ние страдаме заради това. Колкото по-красив, толкова по-самотен е човек! Снимки: Ивайло Станев, личен архив

09.11.2012/Интервю на Биляна Божилова