Българка целуна Меси на „Ноу Камп“ | TemaDaily.bg – Темите на деня

1
Добави коментар
temadaily
temadaily

Българка целуна Меси на „Ноу Камп“
След гола на Жорди Алба срещу Милан Силвия Димитрова финтира охраната и се добра до гениалния аржентинец

14 Март 2013 11:16
0

принтирай

|

текст

Българка се превърна в атракцията след грандиозния успех на Барселона срещу Милан във вторник вечерта. Бившата шампионка в бягането на 400 м с препятствия Силвия Димитрова прескочи оградата на терена след четвъртия гол във вратата на „росонерите“, дело на Жорди Алба, и с невероятен спринт първа стигна до „златното“ момче на каталунския тим Лионел Меси.

По този начин старозагорката сбъдна мечтата си да целуне футболния си идол. Това, разбира се, не остана незабелязано от испанските медии, та дори и световни, които заснеха историческия момент и моментално го разпространиха в публичното пространство. Причината българката да „блесне“ във всички местни вестници е фактът, че много рядко жена събира смелост да сътвори такъв екшън на футболния терен, при това по време на двубой от ранга на Барселона – Милан.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бившата лекоатлетка, която участва в Survivor преди години, не крие, че отдавна е имала намерение да награби Меси още на терена, който е идеалът й за мъж. Силвия обаче се притеснила, че ако стори това след третия гол на каталунците, може да им навреди. За неин късмет обаче те вкараха малко преди края на мача и Силвия веднага се изстреляла близо до оградата. Зърнала, че охраната се разсейва, бързо се хванала за нея и я прескочила без проблем. Оттам нататък никой не успял да я спре и тя успяла първа да стигне до Меси и да го целуне.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За огромен късмет охраната на „Камп Ноу“ не направи проблем на Силвия. След като девойката прегърнала Лео, сама се оставила в ръцете на охраната. И тук обаче й провървяло – служителите на стадиона я проверили дали носи оръжие, но след като установили, че такова липсва и е изцяло добронамерена, я пуснали да се върне обратно на мястото.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

източник: Sportal

Тагове: Силвия Димитрова Лионел Меси българка Ноу Камп Жорди Алба Барселона Милан