Танцувайте с Алфредо Торес тази събота в Сити Център София

1
Добави коментар
kidsarts.bg
kidsarts.bg

За девета поредна година Fanta Dance Festival обединява любителите на латино-американската музика и „уличните” танци.

Тази събота в Сити Център София ще видите едни от най-добрите инструктори по салса, афро  румба, кубан, както и бляскави перформънси  на талантливи танцьори.

Шоуто започва от 11 часа в централното фоайе на CCS. Входът е свободен за всички любители на танците.

Началото ще поставят студията Alfredo Style, Dance Academy и Planet Dance Studio. После идва ред на така модерната напоследък зумба. Ще я демонстрират Михаела Иванова, Зорница Матева и Люба Здравкова от Valantine’s Zumba Team.

Следват представянията на гурутата в латино танците: Alfredo Style, Plante Dance Project, Imbalanced Dance Team, Streat Salseros и Kosta&Slaveq.

В случай, че искате да получите няколко урока по салса, латино  или стриит  и MTV танци – те са в три сесии. Започват от 11:10 до 12:00 часа, след това са от 12:45 до 15:30. В 16:00 ще бъдат представени т.нар. улични танци. Безплатните демонстрации са специално да посетителите на Сити център.

Fanta Festival е един от най-старите в Европа. Той се провежда в България от 2006 г. Отворен е както за любители, така и за професионални ни танцьори. В началото е започнал като форум на салса  обществата по света. По-късно към събитието  са приобщават и „уличните“ танци, както и други стилове. Фестивалът и имал посетители от почти всички страни по света. По време на различните събития,  „подгряващи“ основния ивент , който ще се проведе между 11 и 13 май в НДК, Fanta Dance Festival  представя над 60 танцови урока и над 40 шоута от най-добрите танцьори в стиловете:  салса, бачата, кизомба, хип-хоп, брейк  денс, танго, а през тази година и суинг и вълнуващия exhibition showdance. Те са много популярни сред всички тези, които обичат да танцуват. Професионалистите пък си „сверяват часовника“, обменят идеи с колеги от други страни и измислят нови и ползотворни проекти и партньорства.