Бебе се роди във влак

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Бебе се роди във влак

Малкото момиченце се появи на бял свят 30 минути след като влакът потегли

22-годишната бременна Соня Банкс пътувала към вкъщи с влака от Лондон за Медстоун. Само пет минути след като влака потеглил, родилните болки започнали. Контракциите на Соня бърза зачестили, тя и бащата на бебето разбрали, че няма да могат да стигнат до болница на време.
Контрольорът на билети бърза узнал какво се случва в един от вагоните и побързал да извика линейка, която да пристигне на следващата гара. Той съобщил по радиостанцията, че във влака се ражда бебе и помолил за помощ.
„Какъв късмет само!” възклицава бабата на роденото във влака бебе, която също е пътувала със сина си и бременната му партньорка, спомняйки си как бързо се отзовали няколко пътника на помощ. Сред тях се оказало, че има акушерка, медицинска сестра и полицай.

Това бебе се роди във влак

Раждането продължило само 30 минути и когато влакът спрял на следващата гара и екипът от линейката се притекъл на помощ, бебето вече било в прегръдките на майка си. Малкото момиченце се казва Фийби, то е напълно здраво и тежи 3090 грама. Майката и бебето са откарани в най-близката болница и тъй като всичко било наред са изписани още на следващия ден.
ЖП компанията Southeastern Railway поднесе специални поздраи на най-малкия си пътник. Останалите пътници от влака пък с усмивка коментираха, че за първи път компанията има добро оправдание за закъснението на влака.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: