МЕГАСМАРТ БЪЛГАРИЯ ЕООД: TM 2054

1
Добави коментар
megasmart
megasmart

Код: TM 2069

Описание
Гривната е модел от дизайнерска линия Terra Magica.
Изработена е изцяло от полускъпоценни камъни.
Хризокола, Лазурит, Авантюрин, Халцедон, метална част със сребърно покритие.
Описания и свойства на всички елементи, използвани за изработката на този модел, можете да видите в категория ЕЛЕМЕНТИ

Хризокола
От хилядолетия хризоколата е камъкът на равновесието. Египтяните са го наричали камък на мъдростта, защото насочвал притежателя си към умни компромиси и го предпазвал от душевни наранявания. Отпуска нервната система при стрес и напрежение. Изтегля негативна енергия и
може да Ви помогне да приемете спокойно постоянно променящите се ситуации, предизвиквайки показване на голяма вътрешна сила.
Лазурит
Ти е мощен камък на мъдростта, който усилва личната изява и интуицията. Помага за осъществаването на надеждите и плановете.По отношение на своето енергийно поле е изключително чист, доброжелателен камък.
Той е камък на Венера и Уран, на любовта и духовността. Той е защитен камък и възцарява спокойствие. Голям лечител и чистач, въздейства върху щитовидната жлеза и пета чакра (гърлена). Укрепва тялото като дава жизненост и увереност, и същевременно облекчава безпокойството и напрежението. Помага на хората да видят по-ясно емоционалните си проблеми. Увеличава яснотата на ума, творческите способности и свръхсетивните дарби. Отваря гърлената чакра за по-добро себеизразяване и освобождаване на емоциите. Добър помощник при епилепсия, треска, проблеми с очите и далака. Прекрасно успокоително средство след раждане, аборт, менопауза и изнасилване или друго насилие, защото отстранява спомените от астралното тяло и аурата. Премахва всички излишни спомени , които все още носите в себе си, а нямате нужда от тях. Помага при преодоляване на депресията. Помага при намиране на по-добра работа.