Звездни фитнес мами: Хилари Дъф

2
Добави коментар
yApple

Добре, де, добре. Хилари не е кой знае каква актриса или пък певица. Но коя съм аз, че да подлагам на съмнение артистичните ѝ дарби, м?

По-важното е друго: че само няколко месеца след като даде живот на сина си Лука, Хилари се намира в изключително добра физическа форма. Не е случайно, че през февруари, в интервю за популярно лайфстайл издание, сладураната се похвали, че е успяла да свали цели 13 килограма. Вярно, това е съвсем възможна мисия, но, така или иначе – със сигурност резултат от яка работа 🙂

„Треньорът ми Гейб Джонс ми помогна да го направя. Той е инструктор по бокс и е невероятен! Идва до вкъщи и тичаме заедно“, разказа тогава Дъф.

Очевидно, 25-годишната мадама е твърдо решена да си възвърне фигурата отпреди бременността. Стана ясно, че в тази задача Дъф разчита също и на новата програма на Харли Пастернак – т. нар. тренировъчен режим Hollywood Workout, който се предлага на американския пазар като видео игра.

Без значение конкретната причина за трансформацията ѝ обаче, актрисата постига своите цели и има пълното право да се гордее с това. Нещо повече – струва ми се, че не го прави на цената на всичко, което е похвално.

Като оставим настрана фитнес заниманията, Хилари посещава и бебешки курс заедно с разкошния си мъник. Двамата са много сладки заедно 🙂

Нали? 

justjared