УНИКАЛНО! Ехограф засне ангел пазител

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УНИКАЛНО! Ехограф засне ангел пазител

На снимката съвсем ясно се вижда човешко лице

Когато бременната в деветата седмица Ан Клюлоу от Сток-он-тренд (графство Стафордшир, Великобритания) отива на консултация, лекарят преглежда бременната на ехограф и констатира, че бременността се развива съвсем нормално. По време на прегледа докторът прави сника на плодът и я дава на бременната Ан. Когато тя се прибира вкъщи и вижда снимката, я побиват тръпки. На фотото ясно се вижда човешко лице – с очи, нос и уста. Образът не се е виждал на монитора, но на принтираната снимка, той се различава много добре.

Виждате ли образа?!

На много хора им е трудно да различат бебе в по-ранния етап от бременността на ехографска снимка. Особено трудно мъжете успяват да различат кое точно от тъмните петна е плодът. Но на тази снимки всички точно и ясно различават човешка глава с лице.
Ан Клюло, която не е особено религиозна има обяснение за образа появил се на кадъра: „Аз мисля, че това е ангелът пазител на нероденото ми дете. Той бди над бебето ми.“ споделя майката, цитирана от yahoo.de.
Ан, която има ч0-годишен син Раян, очаква с нетърпение второто си дете през август. Но това, което също така развълнувано очаква бременната е следващият ехографски преглед, за да види дали мистериозният образ отново ще се появи.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: