Новите функции на Samsung Galaxy S IV

1
Добави коментар
O-Connect
O-Connect

Samsung Galaxy S IV беше официално представен снощи в Ню Йорк. Смартфонът е снабден с много добър хардуеър, но софтуеърът е нещото, което го прави наистина специален. Вижте как Samsung Galaxy S IV ще улесни живота ви и ще го направи по-забавен.

Dual Camera  – предната и задната камера снимат снимки и видео едновременно, за да може и снимащият да влезе в кадъра. Тук можете да избирате от богата гама ефекти. Те се поставят върху двете снимки, като регулират размера на малката снимка в голямата.

Dual Video – можете да провеждате видеоразговори като предната камера снима лицето ви, а задната показва хората, които са срещу вас на отсрещния човек.

Drama Shot ви позволява да видите цялото действие в една продължителна времева линия.

Sound & Shot пък съхранява глас и звук в снимката, за да запазите важните за вас моменти по най-реалистичен начин.

Story Album автоматично съхранява важните моменти във фото албум.

Group Play – можете да слушате музика, гледате снимки и игри заедно с приятелите си, без да търсите Wi-Fi или мобилен сигнал. С Group Play се свързвате директно с останалите и споделяте, играете и създавате съдържания заедно. Share Music ви позволява да слушате една и съща песен на няколко телефона в синхрон, за да постигнете много силен звук.

S Translator ви дава симултанен превод чрез текст или глас в приложенията, текстовите съобщения, мейл и ChatOn. Можете да получите превод от глас към текст и от текст към глас.

Със Samsung Smart Pause можете да управлявате екрана само с поглед. Видеото, което гледате, ще се паузира в момента, в който отклоните поглед от екрана.

Със Samsung Smart Scroll движите браузъра или мейлите си нагоре и надолу пак само с очи.

Air View ви дава възможност да посочвате с пръст съдържанието в имейл с цел по-бързо зареждане.

С Air Gesture сменяте песен, движите нагоре и надолу по страницата и приемате обаждане само с помахване да ръката ви.

Samsung Optical Reader автоматично разпознава текст, визитка или информация от QR кодове, като ви дава превод, разговор, текстово съобщение и търсене.

Samsung WatchOn превръща Galaxy S IV в дистанционно управление за телевизор, DVD и дори климатик.

S Health следи здравословните ви показатели и ви дава съвети как да подобрите начина си на живот.

Samsung Galaxy S IV определено ще промени начина ви на живот.