The Law: Елитът в лицето на Евгени Минчев

37
Добави коментар

Известният паркетен лъв Евгени Минчев явно не се уморява да учи българите на етикеция. Някогашният ватман още преди години успя да се пласира като неповторим естет и познавач на модата, а сега напомня, че никога не са му искали диплома и всъщност знанията в своята област дължи единствено на себе си.

Всичко това е адски глупаво, защото налагането на марки и поведение е напълно изкуствено и принадлежи към похватите за зомбиране на населението. Още по-странно е, когато ги пласират хора от сорта на Евгени Минчев – за негово нещастие той е най-известен не със знания, а с пиянските си изпълнения по разни гей-партита.

За никой не е тайна лявата му ориентация, но да я оставим настрана. По-голям шок е, когато кръшният Евгени започне да ни учи на възпитание. Този човек, прочут с честите си скандали и обиди по незначителни поводи, гостуваше в телевизионно предаване и основната му теза бе съветът да използваме по-често думите “Добър ден”, “Извинявай” и “Благодаря”. Действително е полезно и културно. Ама защо точно Mинчев да го казва, след като е известен точно с обратното?!

Така, де: ватман преди, ватман сега, ватман завинаги … !