Люси Иларионов: Ани ме харесва дебел! видяна 16322 коментари 27

1
Добави коментар
yApple

„Няма пък да отслабваш. Ей така си те харесвам.“ Тези думи дребничката Ани Хоанг често повтаря на годеника си Люси Иларионов.

Миньончето никога не се е притеснявала от внушителния вид на режисьора, а дори напротив – тя има вина за невъзможността му да отслабне.

„Сядаме на масата, тя винаги си хапва пица или други калорични неща, а аз предпочитам нещо готвенко. Но когато започна диета, тя също започва да гладува – иска да е съпричастна. И отслабва застрашително“, разказва Иларионов.

Именно това е и причината всеки път, когато започва диета, Люси да се отказва. “Спираше да яде и отслабваше с мен. Все казваше: „Ама не ми е сладко така! Не искам без теб!”. Хем гледам да не ям, хем се ядосвам, че тя не яде”, обяснява Люси.

Двамата с Ани наистина имат прекрасни отношения. Тя не само не се притеснява от неговите 170 килограма, но и казва, че така го харесва повече. Люси също не е имал комплекси за теглото си. Но това, което винаги го наранява, са изцепките на разни злобари.

„Това са някакви нови тийнейджърчета, които не знаят какво съм и що съм. Говорят как Ани Хоанг ходи с режисьора, почват се някакви неща, обиди… На мен ми е било тъпо заради Ани. Иначе аз си знам, че е с мен, защото ме познава, защото знае какъв човек съм. Искам да изглеждам добре заради нея, въпреки че тя все ми повтаря, че ме харесва такъв, какъвто съм”, натъжава се Люси пред в. „Уикенд“, пише hotarena.net.

И бърза да добави, че проблеми с подвижността никога не е имал и килограмите не му пречат. Ани дори често се изумявала от нещата, които Люси правел в леглото – невероятна пластика!

Разбира се, напълняването на Люси започва преди да се запознае с Ани Хоанг. „Стана след като спрях да се занимавам с пеене – обездвижих се, начинът ми на живот се промени“, признава Иларионов. Като вокал на групата „Ъп Даун“ е бил изключително слаб, но тогава е водел динамичен живот, много е танцувал.

Люси и Ани

Люси винаги е имал голям апетит, обича да си похапва все мазнички неща. Но преди това не е влияело на фигурата, докато сега всичко му се лепи.

А именно когато спира да пее, настъпва преломният момент в живота му.

„Причината за това е твърде лична. Едва ли ще я кажа някой ден. Бе много труден и психически период, който ме хвърли в отчаяние…”, споделя Люси.

Люси не обича да говори за бившата си жена. С нея се запознава още докато се изявява на сцена зад микрофона. Ударът, който прави с покойната певица Рейхан, го издига на върха. Жената до него се казва Преслава. Тя е манекенка, много красива. Женят се, но нещата бързо се объркват. Тя започва да гради усилено кариера и все по-рядко се прибира у дома, а на Люси името все по-често се спряга с разни певици. Слуховете за изневерите слагат край на брака им. Оттогава кантарът започва да показва все по-големи цифри.

Откакто Люси започна да тренира за Денсинг старс, отслабна с 20 килограма, призна самият той. „Сега не ми се яде. Нямам апетит. На един фреш съм. Но все пак, ако видя свинско със зеле, например, веднага ми се пълни устата”, преглъща Иларионов.

„Защо реших да отслабна?! Ами защото като влязох в залата да репетирам за „Денсинг Старс” и се видях в огледалото просто… Стана ми криво. Сега съм се амбицирал. Ще отслабна заради себе си, но и заради Ани“, заключва вече 140-килограмовият Люси.

Люси в Dancing Stars

Снимки: Bulphoto