С ГОЛИ ръце, 62-годишен се пребори с акула! Какво се случи след това? (ВИДЕО)

1
Добави коментар
kib4eto
kib4eto

С ГОЛИ ръце, 62-годишен се пребори с акула! Какво се случи след това? (ВИДЕО)

В драматична схватка с двуметрова акула 62-годишен летовник удържа победа и спаси играещите наблизо деца

Геройската постъпка на 62-годишния летовник от Англия случайно попада в кадър на телевизионен екип, снимащ реклама за Булкок бийч, край Куинсленд, Австралия. Внезапно почивката на семейство Маршълсий е била нарушена от писъци „АКУЛА“. На плиткото щапукали много деца, край тях и възрастни, но всички замръзнали от ужас при вида на страшния хищник. Без да мисли за собствената си безопасност, Пол Маршълсий нагазил във водата и сграбчил почти двуметровата акула за опашката с голи ръце, по чудо избягвайки щракащите челюсти. После я повлякъл към дълбокото, далеч от ужасените малчугани и паникьосаните им татковци и пуснал на свобода. Докато дойде бреговата служба и спасителите, проблемът бил разрешен без фатални последици, разказва dailymail.co.uk.

Проблемът бил разрешен без фатални последици

Бързо геройската постъпка на Пол му спечелва популярност, която се връща като бумеранг срещу самия него. Семейство Маршълсий е освободено от работа веднага, щом кадрите с героичната му постъпка обикалят света и достигат до Англия. Оказва се, че британското семейство е в отпуск „поради преумора“, а това, че са на хиляди километри от дома и господинът има сили да се пребори двуметрова акула, изобщо не се харесва на работодателите им. Мотивът е болезнено ясен – и двамата са злоупотребили с доверието на своите шефове, разкрива 359.bg.

Двуметровата акула излезе почти на брега

Повечето от коментарите след тази новина са в подкрепа на Пол. Той самият казва, че не се е обявявал за тежко болен, просто и на двамата с неговата съпруга им била необходима истинска релаксация след стреса в работата. Никак не е справедливо да бъдат преследвани заради благородната постъпка, но както става в живота на обикновените хора – „няма ненаказано добро!“

Боян Петракиев
бyтoн зa cпoдeлянe

Чудеса.нет препоръчва и: