Волен е предател, замени ме с Доган

3
Добави коментар
mignews
mignews

Сидеров си измислил любовната афера с Деница Гаджева, за да изглежда скандалът им битов

Капка Георгиева, която в момента се прави на защитничка на женските права и на младо танцуващо девойче в шоуто “Дансинг старс”, се обиди, че Волен Сидеров не е обърнал внимание на изявите й и необаквано се изцепи доста сериозно и по женски за бившата си половинка.

Пред жълта медия тя заяви,  че доскоро се е опитвала да го разбере, но вече се е превърнала в негов враг. „Той не само съсипа едно семейство с капризите и прищевките си. Той буквално съсипа и националната идея. Предаде я“, обясни ядосаната Капка.

Според нея бившият й съпруг не понесъл нейния национализъм, защото имал общи интереси с Ахмед Доган. Затова и си измислил любовната афера, за да изглежда скандалът им битов. „Всъщност той не ме замени с друга жена, а с друг мъж и това е Доган“, категорична е тя. Волен се продал на ДПС и превърнал в скачени съдове двете партиин.  „Той буквално пристана на Доган. Аз не зная за колко и за какво се е продал, но е видно, че се е продал. И сега танцуват в една и съща стъпка, един и същ танц и ще извлекат взаимна изгода. Нашата цел беше ДПС да не съществува като партия и да я изметем от политическите хоризонт. В момента обаче „Атака“ се крепи на съществуването на ДПС и обратното. И двете партии са се хванали здраво, за да влязат в следващия парламент. За мен Волен е национален предател“, продължи с нападките екссъпругата на националиста.

Капка поясни, че не танцувала заради него в „Денсинг старс“, както грешно разбрали думите й медиите. Танцувала за себе си, за близките си хора, за релакс, за националната идея, като извън репетициите работела за влизането на партията й в парламента. До нея сега нямало мъж, но тя пък и не разполагала с време да се занимава с мъже. Имала далеч по-важни задачи от търсенето на любовник и евентуален бъдещ съпруг.