Фитнес паркур. Паркур фитнес?

2
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Предполагам, че малко след изобретяването на силата, са се появили два вида човеци. Едните са забавлявали себе си и останалите чрез овладяването на титанични тежести. Другите просто са владеели телата си. Ние тук обичаме всичките проявления на силата и затова избягваме да засвидетелстваме предпочитания към единия или другия вид… само че Деймиън Уолтърс ми е голяма слабост.

Този младеж не само умее да се движи като нинджа-демон, но и не спира да измисля все по-забавни начини да ни доказва, че ние никога няма да бъдем като него. Този път удоволствието от този факт е тройно по-голямо, защото към Деймиън се присъединяват двама други фрийрън чешити с извънземен произход – Тимъти Шийф и Грег Таунли.

Видеото се нарича Do You Even Lift? – една фраза, която се превърна в нещо като мийм през последните 5-6 години години и общо-взето се използва, за да постави под въпрос тренировъчния стаж и фитнес-познанията на човека, към когото е адресирана. В случая употребата й е повече от саркастична, защото тримата атлети определено знаят какво правят и изобщо не се притесняват да използват уменията си, за да обругаят подобаващо залата, в която се предполага, че обикновените хора ходят, за да правят тривиални неща като бутане от лежанка, сгъване за бицепс и по някое друго привеждане на скрипец, защото плочките, нали…

Малко след това нещата стават трудни за описване, затова по-добре гледайте.

А вие колко Грег Таунлита бутате на лежанката? Елате да ни се похвалите във фейсбук.