ЕДНАКВИ! Тези звезди са като две капки вода

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ЕДНАКВИ! Тези звезди са като две капки вода

Уникална галерия на звезди двойници на други звезди

По принцип феновете искат да приличат на идолите си. Особено децата и тийнейджърите се опитват да копират любимците си не само във външния вид, но и в поведението.
Само че ние ще ви покажем известни личности, които са същински копия на други известни личности. Убедете се сами, че са като две капки вода:

Мари Кери в ляво и истинската Марая Кери в дясно

Певицата Марая Кери изобщо не обича да бъде сравнявана с актрисата Мари Кери. Докато певицата с уникалния глас е грижовна майка и звезда от световна величина, двойницата й е изпълнителка във филми за възрастни. П*рно звездата умишлено наподобява певицата и дори краде името й.

Зои Дешанел в ляво и Кейти Пери в дясно

Ако си мислите, че това са два кадъра на Кейти Пери – лъжете се! На едното фото е 26 годишната певица, а на другото 31-годишната актриса Зои Дешанел.

Роб Лоу в ляво и Иън Сомърхолдър в дясно

Красавецът Иън Сомърхолдър от „Дневниците на вампира” е като копие на актьора Роб Лоу, които през 1985 година беше голяма телевизионна звезда.

Ерик Дейн в ляво и Леонардо ди Каприо в дясно

И двамата са истински разбивачи на женски сърца. Леонардо ди Каприо и Ерик Дейн са като близнаци.

Кейт Мидълтън в ляво и Мел Си от Спайс гърлс в дясно

Бременната Кейт Мидълтън и бившата спайска Мел Си са като две капки вода. След като коремчето на Кейт вече започна да нараства, можем по-лесно да ги различаваме.

Аманда Сейфрид в ляво и Джема Уард в дясно

Актрисата Аманда Сейфрид и моделката Джема Уард са като идентични. Коя коя е? Ние ще ви кажем, защото едва ли ще можете да ги различите.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: