Лентата за коса: Начин на употреба

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Лентата за коса е един от най-пренебрегваните аксесоари в женския гардероб. И има защо. Подбрана неправилно, тя придава на дамата, която я носи, по-скоро вид като след тренировка. Ако обаче материята, вида и цвета на лентата са добре изпипани, ви гарантираме, че ще отнасяте само и единствено комплименти за „прекрасното нещо, което носите на главата си”.

Ето и моделите ленти за коса, които подбрахме и решихме да ви покажем. Освен че са много красиви и удобни, те са и тотален моден хит за пролет-лято 2013.

Дантела

Pinterest Стои нежно, а в същото време е много секси. Лентата от дантела е подходяща е както за ежедневието, така и за вечерно излизане.

Флорални мотиви

Pinterest Цветята са навсякъде в облеклото на 2013. Изберете лента за коса с флорални мотиви и определено ще сте на гребена на вълната.

„Великият Гетсби”

Pinterest Стилът на 20-те се завръща в пълна сила, а с него и аксесоарите на дамите от десетилетието. Лента от този тип е подходяща за вечерно излизане, парти или коктейл.

Кожа

Pinterest Комбинирайте кожена лента с яке и чизми и определено няма да останете незабелязани. Особено от силния пол.

Хипи стил

За тази цел ще ви е нужен по-скоро шал, от който да си направите лента, връзвайки го около главата си.

Pin-up

Друг стил от миналия век, който се завръща с пълна скорост. Направете си такава лента от фишу или кърпа. Задължително комбинирайте с плътна очна линия и червено червило.

Ако тази статия ви е била полезна и интересна, присъединете се към света на Jenite.bg във фейсбук!