Ето какво се случи със семейство Бънди

2
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Ето какво се случи със семейство Бънди

Актьорите от „Женени с деца“ днес

Цели 259 епизода за 17 сезона семейство Бънди ни радваше от малкия екран. Сериалът сниман през 80-те и 90-те години се излъчва и днес. Това, с което семейство Бънди се отличава от всички други телевизионни семейства, е това, че Ал, Пеги, Кели и Бъд са абсолютната противоположност на перфектното американско семейство.

Ед О’Нийл като Ал Бънди

Цели 11 години Ед О’Нийл влиза в кожата на продавача на обувки Ал Бънди. Когато сериала приключва той продължава да се снима, но едва през 2009 идва следващия хит. В „Модерно семейство“ 66-годишният Ед О’Нийл играе Джей.

Ед О’Нийл днес в „Модерно семейство“

Кейти Сейгъл изиграва майката в семейството Пеги Бънди по неповторим начин. Тя се снима в няколко други телевизионни продукции след края на „Женени с деца“.

Кейти Сейгъл като червенокосата Пеги Бънди

Последно Кейти играе в сериала „Синове на анархията“ и дори записва няколко от парчетата към соундтрака на сериала.

Кейти Сейгъл с колегата си Рон Пърлман в „Синове на анрхията“

Блонднката Кристина Апългейт играе дъщерята на Ал и Пеги – глупавата и изключително привлекателна Кели Бънди. Актрисата участва в множество сериали и успява дори да пробие в голямото кино.

Кристина Апългейт като Кели Бънди

Днес 41-годишната Апългейт е майка на 11-годишно момиченце, щастлива, че е преборила рака на гърдата и дори наскоро се омъжи за втори път.

Кристина Апългейт днес

Дейвид Фаустино изиграва Бъд Бънди, но той единствен не успява да пробие след края на сериала. Днес 39-годишният актьор не се снима и лежи на стари лаври.

Дейвид Фаустино си остава известен само като Бъд Бънди

Припомнете си любимите Бънди отново във видеото!
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: