Ваня Цветкова играе сама със себе си във “Фамилията”

1
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Актрисата Ваня Цветкова открехна още малко завесата около новия сериал “Фамилията”. В предаването “Преди обед” на bTV тя разказа за ролята си на психично болна, която е съпруга на Стефан Данаилов. “Много малко сцени и много трудни сцени”, каза тя за участието си във филма. Противното на очакванията, в повечето от тях тя няма да си партнира с Ламбо, а ще играе сама. Ваня се заканила вече да не играе тежки роли, а нещо по-неангажиращо. Като чела сцените от “Фамилията”, обаче, стомахът й се свил на топка.

Актрисата разказа и как се е променил животът й след връщането в България. Преди това тя се чувствала сама в Щатите, още повече, че имала много отговорности около сина си. Когато човек има задължения, той е сам, независимо, че е сред хора, смята тя.

Но след като си дошла у нас, особено след излизането на “7 часа разлика”, нещата рязко се променили. Хората започнали да я разпознават и тя трябвало да внимава как се държи. А понякога много й се иска да излезе навън и да се натряска до козирката. Но през повечето време си стои затворена вкъщи.

Според нея младите актьори се стремят тъкмо към това – да ги разпознават. Самата тя като изгряваща млада актриса не се справила много добре с известността. Държала се нелогично. Някои я мислели за надменна.

Всъщност това, което актрисата най-много не може да търпи, е агресивната простотия. Това означава човек да напира да върши някаква работа, от която нищо не разбира. И компенсира неспособността си с избиване на комплекси. Дори в киното често се случва.